Formule en concept

Wat is uw reden om voor Roelofsen Horeca Groothandel te kiezen?

Breed en diep assortiment

Dankzij onze uitstekende contacten die wij onderhouden met leveranciers in Nederland, België en Frankrijk hebben wij  dagelijks een uitgebreid assortiment tot onze beschikking. Bent u op zoek naar onderscheidend assortiment of diverse streekproducten dan bent u bij ons aan het goede adres!

Kwaliteit.

Door ons uitgebreide transportnetwerk krijgen wij dagverse aanvoer van diverse veilingen, regionale kwekers en Rungis. Dit zorgt voor een omloop van dagverseproducten. De kwaliteit van onze verse producten en de hygiëne zijn gegarandeerd omdat we voldoen aan de ISO 22.000 kwaliteitseisen. Dit zorgt voor een controle op zowel inkoop, verkoop als bewerking.

Dagverse levering

Leveringen aan de afnemers  (restaurants, hotels, bedrijven en scholen) verzorgen wij zelf. Met eigen, gekoeld, en geconditioneerd vervoer bezorgt Roelofsen Horeca Groothandel de producten tot in de keuken. Het is mogelijk om uw bestelling 6 dagen per week geleverd te krijgen.

Persoonlijke aandacht

Roelofsen Horeca Groothandel is een relatief jong bedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de AGF branche. Doordat we oprecht aandacht besteden aan onze klanten hebben we ons ontwikkeld als serieuze speler op deze markt en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat.

Uw groenten dagelijks vers gesneden

Ons uitgebreide assortiment AGF producten wordt dagelijks vers verwerkt en geleverd aan onze klanten. Ook als u maatwerk wenst volgens eigen receptuur dan maken we dit, ongeacht de hoeveelheid en de verpakking. Vanuit onze eigen moderne snijkeuken worden producten met zorg schoongemaakt, gesneden, gewassen, gedroogd en verpakt.

Vaste prijzen

Veel producten in de agf wereld worden dagelijks vers geveild. Door invloeden van weer en vraag/aanbod kunnen de prijzen enorm schommelen. Doordat Roelofsen Horeca Groothandel een deel van zijn assortiment bij zijn leveranciers heeft vastegezet qua prijs, bestaat er de mogelijkheid om een een aantal van uw veelgebruikte producten ook vast te zetten.

Online Bestellen

Het is mogelijk om dagelijks uw bestelling online te plaatsen. Steeds meer horeca bedrijven kiezen ervoor om blijvend hun bestelling online te doen. Ons systeem is zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van een vaste bestellijst module. Omdat service hoog in het vaandel staat bij Roelofsen Horeca Groothandel is het ook mogelijk om uw bestelling dagelijks te plaatsen via: fax, telefoon en antwoordapparaat.  

 

 

 

Contactgegevens

 Voor extra informatie over school en kantoorfruit :

Roelofsen Horeca Groothandel BV
Bemmelseweg 81d
6662 PE Elst
Telefoon: 0481707044
internet: www.roelofsenbv.nl 

email: info@roelofsenbv.nl
KvK: 09110526

 

 

Bestellen

Kiwa gecertificeerd