Zes nieuwe producten Koppert Cress

29-08-2011

Aan het begin van het seizoen, introduceert Koppert Cress zes nieuwe producten waarmee chefs gerechten nog aantrekkelijker kunnen maken voor hun gasten. Voor het najaar zijn drie nieuwe cressen, twee eetbare bloemen en een Sea Specialty Box beschikbaar. Bovendien komt de eetbare Karma Orchidee langzaam weer beschikbaar.WhatZnew Mix

Kikuna Cress, Red Mustard Cress en Persinette Cress zijn drie cressen met een uitgesproken smaak, die velen zal aanspreken. De Kikuna Cress neigt naar wortel of selderij en de Persinette Cress is een heel jonge peterselie. Beide laten zich probleemloos combineren met talloze gerechten. De Red Mustard Cress is een decoratieve rode variant van de uiterst populaire Mustard Cress.De drie bovengenoemde cressen zijn, aangevuld met de Scarlet Cress, voorlopig leverbaar in de WhatZnew Mix.

Vanwege het succes van de Sea Cress Mix, is nu ook een Sea Specialty Mix leverbaar, met daarin 25 Oyster Leaves, 50 g Sea Fennel, 50 Salty Fingers en 15 Shiso Leaves Green.Purple DelightPurple Delight en Baroony Blossom zijn unieke bloemetjes die zowel decoratief als smaakvol zijn. Purple Delight heeft de smaak van zoete nectar. Ook de Baroony Blossom heeft de smaak van nectar, met en daarbij een hint van chocolade. Beide zijn uitstekend te gebruiken bij desserts.Ondanks de uitdagingen van de afgelopen maanden, waar de hele tuinbouw mee geconfronteerd is, gaat het bedrijf gewoon door met innoveren. De nieuwe producten zijn een bewijs dat Koppert Cress zich in blijft zetten voor smaak, presentatie en vernieuwing in de gastronomie.

Heeft u vragen of interesse in een van deze producten?
surf dan naar: www.koppertcress.com

Of informeer bij Roelofsen voor de verkrijgbaarheid

 

Bestellen

Kiwa gecertificeerd