Over ons

Roelofsen Horeca Groothandel is een relatief jong bedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de AGF branche. Doordat we oprecht aandacht besteden aan onze klanten hebben we ons ontwikkeld als serieuze speler op deze markt en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Vanuit uit ons prachtige pand dat we in 2007 betrokken hebben, kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Zowel inkoop, verkoop en distributie hebben we volledig in eigen beheer waardoor we snel en efficiënt kunnen opereren. Wij zijn gespecialiseerd in import en export, groothandel, verpakken, op- en overslag en distributie van groenten, fruit en exoten.

Door ons zeer uitgebreide assortiment met bijbehorende verpakkings- of snij- mogelijkheden kunnen wij een totaal product leveren geheel naar uw wensen. Onze producten worden van overal uit de wereld geïmporteerd. Onze medewerkers hebben kennis van zaken, daarom is de kwaliteit van onze producten hoog en zijn onze prijzen scherp.

Leveringen aan de afnemers  (restaurants, hotels, bedrijven en scholen) verzorgen wij zelf. Met eigen, gekoeld, en geconditioneerd vervoer bezorgt Roelofsen Horeca Groothandel de producten tot in de keuken. Roelofsen Horeca Groothandel maakt met de afnemers afspraken wat betreft het tijdstip van het afleveren van de bestelling en bieden de mogelijkheid om 6 dagen per week producten te bezorgen.

 

   

 

 

Referenties

Contact

 

Roelofsen Groenten en Fruit
Bemmelseweg 81d
6662 PE Elst
Telefoon: 0481707044
internet: www.roelofsenbv.nl
e-mail
: info@roelofsenbv.nl

Bestellen

Kiwa gecertificeerd