Uw groente en fruitspecialist

Roelofsen Horeca Groothandel is een relatief jong bedrijf met bijna 30 jaar ervaring in de AGF branche.

Doordat we oprecht aandacht besteden aan de wensen van onze klanten zijn we een serieuze speler op deze markt en zijn we uitgegroeid tot een regionale speler van formaat.

Zowel inkoop, verkoop en distrubutie hebben we in eigen beheer, waardoor we snel en efficient kunnen schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat leveren van aardappelen, groente, fruit, exoten en noten.

Door ons zeer uitgebreide assortiment met bijhorende verpakkings- snij- mogelijkheden kunnen wij een totaal product leveren naar uw wensen. Onze producten worden wereldwijd geimporteerd, al streven wij naar intensieve samenwerking met locale telers. Onze medewerkers hebben kennis over de producten en kunnen u desgewenst adviseren in uw keuze.

De kwaliteit van onze producten is door ons uitgebreide netwerk hoog en onze prijzen zijn scherp. Levering aan onze klanten ( restaurants, hotels, bedrijven en scholen) verzorgen wij zelf met gekoeld vervoer desgewenst tot in de keuken of koelcel, zes dagen per week.

Onze kwaliteit, uw voordeel

Vers en op maat geleverd

Wij werken uitsluitend met verse producten. Wij verwerken uw product volgens de ISO 22.000 kwaliteitseisen. Kwaliteit en hygiene voorop!

Geen onderscheid

Ook voor de kleinere bestellingen komen wij bij u langs. Zo blijft uw bestelling betaalbaar.

Dagelijkse levering

Uw groenten en fruit wordt zes dagen per week geleverd met onze gekoelde bussen.

Hoge mate van service

Nog iets nodig? Wij kijken of we de ‘vergeten groenten’ nog kunnen leveren vandaag. Tot aan de koelcel geleverd, indien gewenst.

Wij leveren aan

Horeca

Wij leveren onze verse producten vooral af bij de Horeca. Onze producten worden op maat afgeleverd bij vele restaurants in Arnhem, Nijmegen en andere nabijgelegen plaatsen. 

Scholen

Fruit op school ? Wij maken het mogelijk. Bel ons voor een bestelling of stem samen met ons af naar wens. Zo kunt u kiezen voor een dagelijks of wekelijkse levering bij u op school. 

Bedrijven en kantoren

Een stukje fruit als tussendoortje op uw werk ? Lekker en ook nog gezond. Wij bieden u en uw werknemers verschillende soorten fruit en seizoensfruit. Lekker voor in de kantine.

Hotels

Groenten en fruit nodig voor in het restaurant, het onbijt of gewoon als tussendoor in uw hotel ? Wij staan voor u klaar en zullen ervoor zorgen dat de bestelling met zorg bij u terecht komt.

Contact

Roelofsen Horeca Groothandel
Bemmelseweg 81d
6662 PE Elst

E: info@roelofsenbv.nl
T: (0481) 70 70 44
ISO 22000 gecertificeerd