Uw groente en fruitspecialist

Roelofsen Horeca Groothandel is een relatief jong bedrijf met bijna 30 jaar ervaring in de AGF branche.

Doordat we oprecht aandacht besteden aan de wensen van onze klanten zijn we een serieuze speler op deze markt en zijn we uitgegroeid tot een regionale speler van formaat.

Zowel inkoop, verkoop en distrubutie hebben we in eigen beheer, waardoor we snel en efficient kunnen schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat leveren van aardappelen, groente, fruit, exoten en noten.

Door ons zeer uitgebreide assortiment met bijhorende verpakkings- snij- mogelijkheden kunnen wij een totaal product leveren naar uw wensen. Onze producten worden wereldwijd geimporteerd, al streven wij naar intensieve samenwerking met locale telers. Onze medewerkers hebben kennis over de producten en kunnen u desgewenst adviseren in uw keuze.

De kwaliteit van onze producten is door ons uitgebreide netwerk hoog en onze prijzen zijn scherp. Levering aan onze klanten ( restaurants, hotels, bedrijven en scholen) verzorgen wij zelf met gekoeld vervoer desgewenst tot in de keuken of koelcel, zes dagen per week.

Onze kwaliteit, uw voordeel

Vers en op maat geleverd

Wij werken uitsluitend met verse producten. Wij verwerken uw product volgens de ISO 22.000 kwaliteitseisen. Kwaliteit en hygiene voorop!

Geen bestel of leveringskosten

Ook voor de kleinere bestellingen komen wij bij u langs.

Dagelijkse levering

Uw aardappelen, groenten en fruit wordt zes dagen per week geleverd met onze gekoelde bussen.

Hoge mate van service

Nog iets nodig? Wij kijken of we de ‘vergeten groenten’ vandaag nog kunnen leveren! Tot in de koelcel geleverd, desgewenst.

Wij leveren aan

Restaurants

Wij leveren aardappelen, groente en fruit bewerkt en onbewerkt aan restaurants. Een frisse start? Wij denken graag met u mee over b.v. de seizoensproducten op uw menu kaart, onderscheidend en marge makend. 

Hotels

Ontbijt, lunch en diner, wij kunnen op AGF gebied uw wensen en bestellingen in orde maken, zoals altijd op tijd en zes dagen per week. Door nauw samen te werken met onze telers kunnen wij snel schakelen kunnen wij u optimaal ontzorgen met een totaal AGF concept. 

Bedrijven, scholen en kantoren

Een stukje fruit als tussendoortje op uw werk ? Lekker en ook nog gezond! Uiteraard kunnen wij ook alle salades, rauwkosten en roerbakgroenten op maat aan uw gezonde kantine leveren.

Sauna beauty en wellness

Smoothy's, verse orange jus, vers gesneden fruitsalades, wij leveren het op maat aangepast aan uw wensen wat betreft de samenstelling.

Contact

Roelofsen Horeca Groothandel
Bemmelseweg 81d
6662 PE Elst

E: info@roelofsenbv.nl
T: (0481) 70 70 44
ISO 22000 gecertificeerd